Posete ocazie colorate – Un strop de culoare pentru tine

Fiecare femeie intelege necesitatea unei genti, indiferent de model sau culoare, de eleganta sau rafinament ele nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.

Posete ocazie – un accesoriu de nelipsit, practic si elegant.

Dar cand vine vorba de posete ocazie colorate lucrurile se cam schimba. De ce spun asta? Pentru ca geanta de ocazie nu prea e practica. Uneori interiorul unui astfel de accesoriu este atat de mic incat abia ne incap lucrurile cu adevarat folositoare. Si cunoastem cu totii abilitatea femeii de a-si aduna lucruri cu adevarat nefolositoare in ” traista”. Si de a transforma o simpla geanta cu o capacitate minima de depozitare in ditamai sacul. Ei bine, posetele de ocazie le cam impiedica sa faca acest lucru.

266037 514741 p 300x225 Posete ocazie colorate   Un strop de culoare pentru tine

Posete ocazie colorate sau simple sunt cu adevarat folositoare, da intr-adevar nu incap prea multe lucruri in ea, dar sa fim serioase la o petrecere nu prea ai nevoie de prea multe lucruri, un ruj, fardul, cheile si niste banuti cred ca ar fi de ajuns. Acum cand vorbesc de posete de ocazie nu ma refer la gentile acelea de cocktail, acele pot fi mai mari decat cele de ocazie. Dar cu toate aste mici gentile de cocktail nu ar trebui incarcate prea tare. Limitati-va la strictul necesar.

Clutch-ul este o poseta de ocazie mica si foarte sic. Desi este clutch-ul este mic, el poate schimba aspectul intregii tinute. Mici si elegante ele sunt perfecte pentru o seara minunata la un eveniment important, iar daca clutch-ul poate fi purtat si pe umar va fi perfect pentru o seara la discoteca, deoarece nu va mai trebui sa ai grija gentii.

Vorbim de posete ocazie colorate, deci ar trebui sa vorbim si despre nuanta unei astfel de genti, nu? Ei bine, poti merge pe culorile acestui sezon, culorile puternice, indraznete si vesele. De asemenea poti opta pentru gentile cu imprimeuri florale sau abstracte. Nu mai e de mult o regula sa asortezi pantofii cu geanta, deci eliminarea acestei reguli iti da libertatea de a asorta poseta cu orice alt obiect vestimentar sau accesoriu pe care il porti. Sic nu?